tirsdag 16. august 2016

Oppskrifter på sydde babyleker



Det er så mange fine leker man kan lage selv til de aller minste. Under har jeg klippet inn et lite utvalg av oppskrifter for sydde leker. Noen har jeg laget selv, andre står på inspirasjonslisten for tiden som kommer.

1. Sommerfugl

Fremgangsmåte



2. Sol

Fremgangsmåte

3.  Andre leker med sløyfebånd.

Disse kan lages ved å følge oppskriften over, men klippe ut dine egne stykker til det dyret du ønsker. Noen ideer kan være ugler, dinosaurer, giraffer, skilpadder, monstre, eller enkle geometriske former som ringer med hull og firkanter.

Du kan fylle dem med vatt, filt, fleece eller kanskje ris for å få forskjellig utseende og struktur.
Det er også mulig å kjøpe rasleboks eller bjelle til å legge inni for mer lyd.

Et godt tips er å sy ferdig ansiktet og evt andre pyntebiter før man syr front og bakstykke sammen slik at man slipper å sy dette for hånd etterpå. Husk også på at alle biter må sys godt fast slik at man slipper at deler løsner i munnen på de små. 

Skilpadde 
Denne har seksåringen sydd til sin nye lillesøster. Detaljert oppskrift kommer. Den er fylt med vatt i hode og kropp, og har en rasleboks i kroppen.

Dinosaur
Ugle
Denne har seksåringen også vært med å plukke ut bånd og stoff til. Den er fylt med platevatt, for litt tykkelse. Opphengs/biteringen er kjøpt på stoff og stil.


4. Fisk
Søte små fisker med hjerte og klaffer.
Fremgangsmåte

5. Byggeklosser

Disse er fylt med vatt, men stoff og stil har også ferdige skumkuber dersom man ønsker dem litt fastere i formen.

Fremgangsmåte



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...